https://verdooldbedrijfsmakelaars.nl/uploads/av_verdoold-makelaars-2018_01_1_20181210_140907_20181210_141028.jpg
Zoeken in ons aanbod
Vinden

Over Verdoold Bedrijfsmakelaars

Behalve als woningmakelaar is Verdoold ook actief als bedrijfsmakelaar. Sommige van onze klanten mogen wij al meer dan 20 jaar begeleiden. Daar zijn we best wel trots op. Verdoold bemiddelt al sinds 1980 in kantoorruimte, winkelruimte, bedrijfsruimte met of zonder kantoor in de Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel en een deel van Rotterdam. Ons aanbod is gevarieerd zowel in prijs als bouwjaar. We zijn lid van de BOG, onderdeel van de Business Unit van de NVM.

Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten bedrijfsruimte. Groeit je webshop je huis uit en zoek je een hal met een kantoor erbij? Is je bedrijf juist gekrompen en wil je voor minder kosten ergens anders opnieuw beginnen?

Maar ook als je al huurt of eigenaar bent van een bedrijfspand, zijn er vaak vragen. Wanneer loopt een overeenkomst af en is die huurprijs nog wel reëel? Wij staan graag samen met je stil bij dit soort vragen.

In het eerste gesprek kijken we naar wat voor soort bedrijf je hebt en welke ruimte je daarvoor nodig hebt. We bepalen samen of huren of kopen verstandig is. We zullen je altijd zo adviseren dat je ook over vijf jaar de kosten voor je bedrijfsruimte nog kunt opbrengen.

Details

We kijken samen met jou hoeveel ruimte er nodig is, brengen alle kosten in kaart (energieverbruik, gemeentelijke heffingen) en bepalen samen op welke plek jouw bedrijf het best tot zijn recht komt. We proberen tot in elke detail met je mee te denken. Hoeveel parkeerplaatsen heb je nodig? Kan een vrachtwagen goed bij het pand komen? Wat is de vloerbelasting? En staat het bestemmingsplan jouw bedrijfsactiviteiten toe op die ene ideale plek.

Doordat wij ook als woningmakelaar actief zijn in de regio en onze goede contacten in ondernemerskringen, komen wij vaak interessante panden op het spoor, die grote kantoorverhuurders niet in hun assortiment hebben.

Doordraaien

Verhuizen is eigenlijk al een onderneming op zich terwijl je bedrijf ondertussen gewoon door moet draaien. Daarom is het fijn dat we je ook op andere gebieden kunnen bijstaan. Zo hebben wij ook alle deskundigheid in huis op het gebied van bedrijfsverzekeringen.

Hoewel ondernemen in de huidige tijd niet altijd even makkelijk is, kan een bedrijfsverhuizing je een hoop kosten besparen. Het aanbod is groot en de prijzen liggen gunstig. We praten je graag eens bij.

Je aanspreekpunt

Wij stellen ons graag aan je voor.

Jan Verdoold

Over werken bij Verdoold
Ik vind makelaar zijn het mooiste vak van de wereld. Daarom doe ik het ook al sinds 1980. Of het nou om onderhandelen gaat of het plaatsen van een te-koop-bord in de tuin. Ik vind het allemaal even mooi. Wij ontzorgen mensen graag.

Mijn droomhuis
Dat wordt bepaald door de buren. Die zijn veel belangrijker als de woning zelf. Het moet dus leuke buren hebben.

Over wonen in de Krimpenerwaard
Als ik `s morgens vroeg over de N207 en de N210 naar mijn werk rijd en dan de opkomende zon zie boven de weilanden, geniet ik echt. We wonen dichtbij de stad en toch landelijk.

In mijn vrije tijd
Ben ik graag bij mijn (klein)kinderen en ben ik actief in het verenigingsleven.

Als ik ooit de loterij win?
Nou daar doe ik niet aan mee.

Romy Ritskes

Over werken bij Verdoold
Binnen het bedrijf heerst er een professionele en prettige sfeer waarin je je snel thuis voelt. Daarnaast is het werk van commercieel medewerker afwisselend, wat het werk erg leuk houd.

Mijn droomhuis
Een gezellig, sfeervol en een knus huisje in Krimpen aan de Lek.

Over wonen in de Krimpenerwaard
Krimpen aan de Lek geeft je rust. Je kunt er genieten van de natuur, maar je bent ook zo in de grote stad.

In mijn vrije tijd
Spreek ik graag af met vriendinnen en organiseren we leuke uitstapjes.Daarnaast hou ik heel erg van reizen en wil ik graag nieuwe plekken ontdekken.

Als ik ooit de loterij win
Zou ik een mooi huis kopen of laten bouwen. Daarnaast zou ik veel op vakantie gaan om nog veel van de wereld te gaan zien.