Nijverheidsweg 30, Stolwijk

€65 p.m2 p.j.

Terug naar overzicht
  • Foto's
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Plattegrond
  • Delen

Omschrijving

Mooi bedrijfspand bestaande uit bedrijfsruimte met een kantoor op zicht locatie. De opdrachtgever Firma Suijker Benjamins Bouw zal dit gebouw in eigen gebruik gaan nemen. Omdat het geheel voor hun bedrijf te groot is de kantoorverdieping met een gedeelte van de bedrijfshal te huur.

Dit bestaat uit de navolgende eenheden, separaat of gecombineerd:

- 140 m2 kantoorruimte op de verdieping
- 370 m2 bedrijfsruimte (achtergedeelte grenzend aan de N 207).

Het representatieve kantoor, welke aan de voorzijde is gelegen, is voorzien van de benodigde voorzieningen zoals verwarming, verlichting, data en airco.

Het nieuwe bedrijfspand heeft een licht hellend zadeldak. De zijmuur heeft een hoogte van 6.00 meter. Daarnaast zijn er hoge overheaddeuren, elektra, vloeistofdichte vloeren etc. De hal heeft tevens een luifel/overkapping aan de zijkant.
Toegestane vloerbelasting 1.500kg/m2.

Het bedrijventerrein van Stolwijk is een ruim opgezet en representatief terrein. Recent is de gehele infrastructuur vervangen en zijn de straten weer als nieuw. Er is meer dan genoeg ruimte voor groot transport en er is sprake van een actieve kring van ondernemers. De ligging van het terrein is direct aan de provinciale weg N 207 zodat u binnen een enkele minuut de ontsluiting heeft naar snelwegen zoals de A20/A12 bij Gouda, de A16 bij Rotterdam en de A2 bij Nieuwegein (via de N210).

Een bijkomend voordeel is dat de achterzijde van de bedrijfshal grenst aan de provinciale weg. Met tussenliggende groenstrook en water.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€65 p.m2 p.j.
Aangeboden sinds07-10-2019
BeschikbaarBeschikbaar
AanvaardingDirect
Bouwvorm
Soort bouwBestaande bouw