verkocht ov

Wilhelminastraat 2 B en C, Lekkerkerk

€595.000 k.k.

Terug naar overzicht
  • Foto's
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Plattegrond
  • Brochure
  • Delen

Omschrijving

Uniek bedrijfsobject bestaande uit bedrijfs-/winkelruimte met bedrijfswoning, parkeerterrein en verder toebehoren, gelegen aan de rand van het bedrijventerrein en het centrum van Lekkerkerk. Daarnaast heeft het een mooie zichtlocatie.

Gebruiksmogelijkheden / Bestemming
Het vrijstaande bedrijfsgebouw is in 1998 gebouwd als fietsenwinkel met werkplaats maar ook voor andere doeleinden geschikt. Bestemmingsplan Bedrijventerrein Lekkerkerk; onherroepelijk 27-03-2012 met enkel bestemming Bedrijf; bedrijf tot en met categorie 2;
Bouwhoogte 7 meter.

Ligging
Het bedrijfsobject is gelegen op een goede zichtlocatie nabij bedrijventerrein en centrum van Lekkerkerk. Met goede bereikbaarheid naar de Provincialeweg N210 richting Bergambacht/Gouda of via de Algerabrug richting Rotterdam (A16) en Capelle aan den IJssel. De busverbinding is op loopafstand.

Omschrijving
Indeling:
Bedrijfsruimte: afmetingen: begane grond 25.00 x 15.00 meter en een hoogte van 3.60 meter. De verdieping is 26.30 x 16.20 meter en heeft een hoogte van 3.24 meter. Het geheel is voorzien van een betonnen vloer.

Mooie showroom met een frontbreedte van 25 meter. Naast de showroom, magazijn, kantoor en werkplaats. Verdieping: opslagruimte, keuken en installatieruimte.

Voorzieningen
Representatieve entree met een afgewerkte betonvloer en vloerverwarming. Handbediende overheaddeur aan de Van Markenstraat zijde. De verwarming werkt door middel van 2 CV-ketels. Er is een goed afwerkniveau.

Buitenterrein
Het buitenterrein is geheel bestraat en beschikt voor eigen parkeerplaatsen.

Bedrijfswoning
Naast de bedrijfsruimte is een vrijstaande woning met tuin. Deze grenst aan de Storkstraat.

Indeling: entree, hal, woonkamer met uitbouw, open keuken en bijkeuken.
Verdieping: overloop, badkamer en 3 slaapkamers.

Oplevering
In overleg.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€595.000 k.k.
Aangeboden sinds07-02-2018
BeschikbaarVerkocht onder voorbehoud
AanvaardingIn overleg
Bouwvorm
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte901 m2

Brochure

Brochure woning