Van der Giessenweg 19, Krimpen aan den IJssel

€6.250 p.m.

Terug naar overzicht
  • Foto's
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Brochure
  • Delen

Omschrijving

Uitstekend gelegen showroom van 1.540m2 met 10 eigen buiten parkeerplaatsen. Mooie zichtlocatie met een front breedte van maar liefst 48 meter.

Gebruiksmogelijkheden / Bestemming
Het object is gebouwd als autoshowroom maar ook voor andere doeleinden geschikt. Bestemmingsplan Stormpolder; onherroepelijk 13-06-2013 met bestemming Bedrijventerrein; bedrijf tot en met categorie 4.1; specifieke vorm van detailhandel – perifeer 1; detailhandel in auto’s, motoren, boten, caravans, tenten, grof bouwmateriaal en landbouwwerktuigen toegestaan.

Ligging
Het bedrijfsobject is gelegen op bedrijventerrein “Stormpolder” met goede bereikbaarheid via Provincialeweg N210 naar Bergambacht/Gouda of via de Algerabrug richting Rotterdam (A16) en Capelle aan den IJssel. Busverbinding op loopafstand met aansluiting op metro. Gesitueerd op de hoek van de Van Nassauweg en Van der Giessenweg.

Omschrijving
Indeling: showroom van 48.20 x 31.90 meter. Enkele kantoorruimten, kantine, toiletgroep dames en heren met doucheruimte en magazijn.

Voorzieningen
Representatieve entree met een mooi afgewerkte betonvloer met een vloerbelasting van 1.000kg/m2. Geheel vrije overspanning en vrije werkhoogte van 315 meter. Veel daglicht toetreding door de etalage en 2 geïsoleerde licht straten. Handbediende overheaddeur van 4.00 x 3.15 meter. Verwarming door gasheaters of radiatoren. Hoog afwerkniveau.

Buitenterrein
Het buitenterrein is geheel bestraat en beschikt over 10 eigen parkeerplaatsen.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optie jaren. In overleg kan er wat anders afgesproken worden.

Huuringangsdatum
Per direct.

Huurbetaling
Per maand, vooruit te voldoen.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende bepalingen is vastgesteld in 30 januari 2015.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen dan wel een waarborgsom om te starten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste huur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€6.250 p.m.
Aangeboden sinds02-11-2017
BeschikbaarBeschikbaar
AanvaardingDirect
Bouwvorm
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte2255 m2

Brochure

Brochure woning