Stormsweg 22, Krimpen aan den IJssel

€675 p.m.

Terug naar overzicht
  • Foto's
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Plattegrond
  • Brochure
  • Delen

Omschrijving

Algemeen
Op bedrijventerrein Stormpolder gelegen bedrijfshal. Deze is via de overheaddeur met loopdeur te bereiken. De bedrijfshal van 65m2 is voorzien van een betonvloer, verwarming middels een heater en een toilet op de begane grond. Het dak is geïsoleerd en het onderhoud binnen en buiten is voldoende te noemen. Op het terrein voor het pand kunnen twee auto’s geparkeerd worden.

Indeling
Bedrijfshal: de hal is 13,60 meter lang en 4,80m breed. De handmatige overheaddeur is voorzien van een loopdeur zodat het betreden makkelijk is. De vrije hoogte is 5,80 meter en heeft een vloerbelasting van 1500 kg.

Eerste verdieping: hier is een kantine gerealiseerd die met vaste trap bereikbaar is.

Huurbetaling
Per maand, vooruit te voldoen.

Huuringangsdatum
Op korte termijn, in overleg.

Huurtermijn
Onderling overleg.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende bepalingen is vastgesteld op 30 januari 2015.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie
Een bangarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste huur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€675 p.m.
Aangeboden sinds27-12-2018
BeschikbaarBeschikbaar
AanvaardingIn overleg
Bouwvorm
Soort bouwBestaande bouw

Brochure

Brochure woning