verhuurd

Stad en Landschap 17, Krimpen aan den IJssel

€1.250 p.m.

Terug naar overzicht
  • Foto's
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Plattegrond
  • Brochure
  • Delen

Omschrijving

Winkel- / horecaruimte van 56m2 op zichtlocatie met veel passerend verkeer naar verschillende woonwijken van Krimpen aan den IJssel.

Gebruiksmogelijkheden / Bestemming
Bestemmingsplan Kortland; onherroepelijk 13-06-2013 met bestemming Gemengd met functie aanduiding horeca. Verdere informatie zie bestemmingsplan Gemeente Krimpen aan den IJssel; identificatie NLIMRO.0542.BPKLKortland-oh01.

Ligging
De vrijstaande ruimte is gelegen in woonwijk Kortland op de hoek van Stad en Landschap / Meidoornstraat. Veel passerend verkeer. Deze ruimte maakt onderdeel uit van een buurtwinkelcentrum met diverse speciaal zaken. Zeer centrale ligging binnen de woonplaats van circa 29.000 inwoners.

Omschrijving
Indeling: entree, grote open ruimte met apart toilet, pantry.

Voorzieningen
C.V.-aardgas
Airco

Buitenterrein
Deze winkel- / horeca ruimte beschikt niet over een buitenterras of buitenterrein.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optie jaren. In overleg kan er wat anders afgesproken worden.

Huuringangsdatum
Per direct.

Oplevering
Per direct beschikbaar.

Huurbetaling
Per maand, vooruit te voldoen.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende bepalingen is vastgesteld in 30 januari 2015.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen dan wel een waarborgsom om te starten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW - belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste huur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW - belaste huur.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€1.250 p.m.
Aangeboden sinds16-03-2018
BeschikbaarVerhuurd
AanvaardingDirect
Bouwvorm
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte63 m2

Brochure

Brochure woning